POLITICA DE CONFIDENTIALITATE (Privacy Policy)

 

Aceasta Politică de confidențialitate descrie practicile cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm prin website-www.comefin.ro ( denumit în continuare Site-ul), care este găzduit și operat în Romania.
Politica de confidențialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care putem utiliza aceste date și cui le putem transfera.
Tot în Politica de confidențialitate prezentăm și măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă explicăm și cum ne puteți contacta pentru:
- a accesa, rectifica, sau șterge datele pe care ni le-ați furnizat;
- a vă retrage orice consimțământ pe care ni l-ați acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal;
- a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidențialitate online.

1. Tipul de informații colectate și modul de utilizare a acestora

Vă informăm că prin completarea și trimiterea formularelor disponibile pe Site către compania noastră („Cerere de exercitare a drepturilor persoanelor vizate” si Formularul de contact aflat pe Site la Sectiunea CONTACT), vă exprimați acordul explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal conținute în acesta. Datele dumneavoastră personale, transmise prin aceste formulare, sunt utilizate doar pe teritoriul României în scopul exercitării drepturilor de care beneficiați conform Regulamentului UE 679/2016.
In cadrul formularelor „Cerere de exercitare a drepturilor persoanelor vizate” si Formularul de contact ne furnizați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresă de e-mail sau adresă poștală pentru a vă răspunde solicitărilor dumneavoastră, mesaj – doar dacă completați dumneavoastră cu anumite date personale.

2. Politica de utilizare a cookie-urilor

• Cookies si fișiere jurnal
Site-ul utilizează cookie-uri.
Folosim tehnologia cookie în cadrul raportării statistice privind pagina web. Cookie este un fișier de mici dimensiuni care, la accesarea unui site, este salvat de browser-ul de pe echipamentul (ex: calculator, telefon, tableta) cu care este accesat acel site. Rolul cookie-urilor este de a identifica vizitatorul site-ului. Acesta reține informații de care ar avea nevoie o pagina web pentru a va personaliza experiența (adică imaginile dinamice de pe site) și a aduna informații statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de internet și țara de origine a vizitatorilor si adresele paginilor vizitate imediat înainte si după intrarea pe pagina noastră. Informațiile din cookies ne permit să trasăm „click-urile” pe care le-ați făcut (mai exact, căile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastră în timp ce trec de la o pagină la alta).
Cookie-urile nu sunt viruși și nu pot accesa și/sau citi alte informații de pe echipamentul dumneavoastră.
De asemenea, folosim si fișiere jurnal de servere web standard care ne ajuta sa numărăm vizitatorii și să evaluam capacitatea tehnică a paginii noastre. Folosim aceste informații pentru a afla cate persoane vizitează site-ul, ne ajută să aranjam paginile într-un mod atractiv pentru utilizatori, să avem o pagină ușor de folosit în browser și să oferim vizitatorilor pagini mai utile. Înregistrăm informații despre traficul pe pagina, dar nu și informațiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre.
Partea de „asistență” din bara de instrumente a majorității browserelor vă arăta cum să blocați acceptarea de noi cookies, cum sa fiți înștiințați atunci când primiți un nou cookie și cum să dezactivați cookie-urile existente. Nu uitați însă că fără cookies s-ar putea să nu beneficiați pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

3. Datele cu caracter personal ale minorilor sub 16 ani

Minorii cu vârsta de până la 16 ani nu ar trebui să transmită nici un fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea / consimțământul / aprobarea părinților sau a tutorelui legal.
Site-ul nostru nu va colecta niciodată cu buna știință date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi știut ca sunt minori (sub 16 ani) și nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al tutorelui legal.
Luând în considerare tehnologia disponibilă în astfel de situații, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dacă titularul răspunderii părintești pentru copil a dat sau a aprobat consimțământul precum și dacă datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu vârsta sub 16 ani.

4. Tipuri de informații pe care le transmitem

Nu vom transmite către terțe părți datele dumneavoastră cu caracter personal, cu următoarele excepții:
– cu acordul dumneavoastră;
– daca este necesara transmiterea unor informații în vederea furnizării serviciilor solicitate de dumneavoastră.
– în cazul în care informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Societățile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai în măsura în care este necesară pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastră (ex.: realizarea serviciilor comandate, procesarea informațiilor privind plata).
– putem transmite date cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
a) este prevăzut într-o dispoziție legala;
b) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
c) protejează siguranța individului sau siguranța publică;
d) aceste informații sunt necesare in vederea rezolvării diferitelor situații juridice:
– în cazul în care activitățile dumneavoastră contravin termenilor și condițiilor statuate de societatea noastră, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
– în cazul în care societatea noastră fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o alta companie, iar baza de date este transferată noului operator.
– în cazul în care societatea noastră devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul său, baza de date poate fi vândută, autorizată sau tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situațiile menționate mai sus, veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site.

5. Link-uri către alte pagini

Atunci când folosiți un link pentru a ajunge de pe site-ul nostru pe o altă pagina web, prezenta politică de confidențialitate nu se mai aplică. Navigarea și interacțiunea pe care le desfășurați pe o alta pagina web, inclusiv orice pagina care are un link către prezentul site, se supune regulilor si politicilor paginii respective. Va încurajăm să citiți regulile și politicile paginilor pe care le vizitați pentru a înțelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare și dezvăluire a datelor cu caracter personal.


6. Securitate

Securitatea datelor cu caracter personal este importanta pentru noi. Păstram măsuri adecvate de precauție de ordin administrativ, tehnic si fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării și tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

7. Drepturile dumneavoastră în legătură cu datele cu caracter personal colectate și prelucrate

In conformitate cu dispozițiile Regulamentului UE nr.679/2016, în calitate de persoane vizate, aveți următoarele drepturi:
- dreptul la informare
- dreptul de acces
- dreptul de rectificare
- dreptul de opoziție
- dreptul de a solicita ștergerea (dreptul de a fi uitat)
- dreptul de a solicita restricționarea prelucrării
- dreptul de portare
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
- dreptul de a vă adresa cu plângere către ANSPDCP – Autoritatea de Supraveghere, în măsura în care considerați necesar .
Va puteți exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea formularului „Cerere de exercitare a drepturilor persoanelor vizate” si expedierea acesteia:
- prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- prin poștă la adresa: Str.Industriei nr.36, Costesti, judetul Arges, cod postal 115200

8. Actualizarea Politicii de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a schimba, modifica sau actualiza Politica de confidențialitate în orice moment, fără a vă reduce nivelul de protecție din cadrul acesteia. Acordăm cea mai mare importanță  aspectelor legate de confidențialitate și intenționăm să rămânem pe deplin conformați prevederilor legale  în ceea ce privește politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic Politica de confidențialitate în funcție de modificările legislative ce pot apărea și vom afișa noutățile pe această pagină.

Va încurajăm să citiți această Politică înainte să folosiți Site-ul nostru !!!
Folosind acest Site, sunteți de acord cu termenii si condițiile acestei Politici.

 

 

 

Contact

Adress: Str. Industriei 36C, Costesti, Jud. Arges
Phone: 0040 248 672827
Fax: 0040 248 672508
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Linkuri utile

EKO Leasing
Institutie Financiara Nebancara.
 
Eurotehnic Industries
Production for automotive industries
 
ACS - Automotive Complete Systems
Manufacture of electrical and electronic equipment
Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline